Om oss / ABOUT

OW_Logo3Varmt välkommen till Lysekil, en del av Bohuslän.  Här erbjuder OUTDOOR WEST aktiviteter året om för dig som känner dig försiktig, äventyrslysten eller vill uppleva något annorlunda med familjen. Vi arbetar med sk ”soft adventure”: bekvämt, säkert och lugnt tempo… och utrustning som är anpassad för nybörjare.

Läs mer om våra olika turer/aktiviteter här (omdirigering till vår nya bokningssida fullspäckad med information).

Make your online-reservation here (climbing and paddling)

Boka i förväg

För att du ska kunna njuta av Lysekils skärgård och Bohusläns vackra natur tillsammans med familjen eller dina vänner erbjuder vi ett stort antal aktiviteter/turer med guide på land och till havs. Bäst pris får ni vid onlinebokning genom att följa  länken ovan, senast kl 22 dagen innan aktuell aktivitet. Givetvis går det bra att kontakta oss med kort varsel och höra om det finns restplatser – men om det inte finns några anmälningar kvällen innan ställs aktiviteten oftast in.

Kajaker som förbokats senast kvällen innan lämnas vanligen ut mellan kl.  09-10 och lämnas tillbaka kl 16-18.  Vid bokning samma dag sker utlämning i mån av tid, på överenskommen tid och plats. Vi har mycket stabila K2:or och lättpaddlade, stabila enmanskajaker. För dem som önskar paddla längre turer har vi även smäckrare tur-kajaker.

Vi har nu kajakförråd (N. Hamngatan 6) och en isättningsplats med flytbrygga i Norra Hamnen.  Alternativ isättningsplats är Bohusläns Dyk- och Kajakhamn i Södra Hamnen, vid Släggö (Carlavägen 2).

Varmt välkomna att dela Lysekil och Bohuslän med oss!

Fredrik Lundqvist och Wictoria Insulan

Kontaktuppgifter:

Box 17,  453  31 LYSEKIL

  • Mobil 0760407419 Wictoria
  • Mobil 0702158273 Fredrik

Obs! Om vi inte svarar kan det bero på att vi är upptagna med kunder, guidning eller befinner oss utom täckning till sjöss eller på havet. Skicka gärna ett SMS.

Lysekils Turistbyrå

Detta bildspel kräver JavaScript.

En tanke på “Om oss / ABOUT”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: